16 Mart 2021 Salı

Sosyal Medya Sitelerinde Beğeninin Önemi

 


Sosyal medya sitelerinde takipçinin her zaman daha önemli olduğu herkesçe bilinen bir gerçektir. Bu kısmen doğrudur. Nitekim bir hesap doğal yollar ile birlikte büyür ise o sayfanın beğenisi de doğal bir şekilde olacaktır. Takipçi satın alınarak hesap kasıldı ise, beğeni de yüksek oranda yapaylık söz konusu olacaktır. Bu yüzden bu aşamada takipçi sayısının önemi çokta fazla olmayacaktır. Nitekim 10 bin takipçisi olan bir sayfanın 30 beğeni alması, o hesap hakkında kötü düşüncüler oluşmasına sebep olacaktır. O yüzden beğeni ile takipçi arasında bir orantı olması her zaman daha sağlıklıdır. Bu aşamada beğeni satın al seçeneğini sunan sitelerden destek alınması en mantıklı olanı olacaktır.

Beğeni Satın Almadan Önce Bilinmesi Gerekenler

Bir hesabın beğenisi normal düzeyde ise bu hesaba ekstra olarak beğeni satın almak da bu sayfanın doğallığını bozacaktır. Bu yüzden beğeni sadece takipçi sayısı ile orantısız olduğu zaman satın alınmalıdır. Instagram takipçi satın al 1 TL gibi fırsatları sunan sitelerden takipçileri kolay bir şekilde alabilirsiniz; ama bu tek başına yeterli olmayacağı için, bununla birlikte beğeni desteğinin de olması gereklidir. Beğeni satın alırken Türk hesabınız var ise, Türk beğeni satın almanızda hesabın daha doğal görünmesine olanak sağlayacaktır. Türk takipçi ve beğeni hizmetlerini almadan önce site hakkındaki olumlu ve olumsuz yorumları da incelemek gereklidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...