15 Mart 2021 Pazartesi

Kuşe Etiket Baskı Hatalarının Önlenmesi

 


En yaygın hatalar, kuşe etiket baskısının ilk üç yüz denemesinde bulunur. Bunun nedeni, baskı ekipmanı operatörlerinin makinenin ürettiği nihai sonuca tam olarak benzeyen bir baskı programını ayarlayamamalarıdır. Bu tür bir baskının sonuçları yanlış olabilir ve bazen yazdırılanla tam olarak eşleşmezler. Çoğu durumda, bu tür kusurlar, baskı kafası veya mürekkep seviyeleri düşük olduğunda veya baskı silindirleri sıkıştığında ortaya çıkar.

Etiket Baskı Makinesinde Mürekkep Seviyesi

Diğer hatalar mürekkep seviyelerini içerecektir. Bu durumda, mürekkep seviyelerinin ayarlanması gerekecektir. Ayarlamalar düzgün yapılmazsa, bitmiş ürün çok düşük veya çok yüksek mürekkep seviyelerine sahip olacaktır. Bu olduğunda, bitmiş etiket kalın deri katmanlarıyla kaplanacaktır. Hatalar mevcut gibi görünse de genellikle değildirler, ancak bunun yerine yazdırma işlemi yanlış gittiğinde yapılan gerçek hatayı örtecektir.

Bu durumdan kaçınmak için kuşe etiket baskı firmalarının çok doğru ve detaylı bir süreç akış şemasına sahip olması gerekir. Etiketin her bir çalışmasının tamamen doğru olmasını sağlamak için, baskı süreci boyunca her şeyi dikkatlice izlemeli ve ayarlamalıdırlar. İyi bir şirket, herhangi bir zamanda meydana gelebilecek hataları düzeltebilir, böylece etiketi yeniden yazdırmak veya grubu yeniden çalıştırmak zorunda kalmazlar. Bu şekilde, zaten çok kusurlu olan etiketleri yeniden yazdırmak yerine, her şeyin sorunsuz ve verimli çalıştığından emin olmak için daha fazla zaman harcayabilirler. Bu tür hataların olduğu konularda mutlaka Opak Etiket Fiyatları ve tüm Etiket Baskı Fiyatları konusunda firmalardan teklif toplayın. Topladığınız teklifler ile daha ucuz maliyetli ve kaliteli bir çalışma ortaya çıkacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...