15 Mart 2023 Çarşamba

Hms Kanal Yöneticisi Programı Hakkında

 


Türkiye’nin ilk bulut tabanlı kanal yöneticisi programı olan hms otel programı, kullanıcılarına oteli kolay bir şekilde dilediği yerden yönetebilme imkânı tanımaktadır. Hms kanal yöneticisi ile daha fazla rezervasyon alınabilmekte ve havuz müsaitlik sistemi sayesinde de oteldeki müsait odalara aynı anda aynı miktarda erişim sağlanabilmektedir. Bu özellik sayesinde dolu olan odalara rezervasyon alma sorunu ortadan kalkmakta ve bu yönde yaşanabilecek problemlerin önüne kolay bir şekilde geçilebilmektedir. Böyle bir problemin yaşanmasının önüne geçilmesi hem otel yöneticilerinin hem de otelde konaklamak isteyen kimselerin memnuniyet dolu bir süreç yaşamaları sağlanmaktadır.

Hms Kanal Yöneticisi Programı İle Daha Fazla Rezervasyon Alma İmkânı

Hms kanal yöneticisi programı otel yazılımı ile tam entegre çalışmakta ve böylece shorta düşmek gibi durumlar ortadan tamamen kalkmaktadır. Ayrıca kanal yöneticisi Booking, Expedia, Agoda, Airbnb ve Hotelbeds gibi sayısız popüler online satış kanalları ile otelin daha fazla görünür olmasını sağlamaktadır. Bu sayede otelin daha fazla rezervasyon almasını da mümkün kılmaktadır. Kullanıcılarına her anlamda hitap eden hms otel programı, bu gibi birbirinden farklı avantajlı durumları bünyesinde barındırmaktadır. Bu program ile shorta düşme korkusu tarihe karışmakta ve otelin tüm odaları kolay bir şekilde satışa sunulabilmektedir. Herhangi bir sorun ile karşılaşılması durumunda ise alanında uzman teknik ekip ile gerekli tüm destekler sağlanmaktadır.     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...