14 Aralık 2021 Salı

Gate.İo Referans Kodu

 


Son zamanlarda hem ülkemizde hem de dünyada kripto paralara olan ilgi artıyor. Buna bağlı olarak kripto para borsalarındaki hacim artıyor. İnsanlar bu borsalar sayesinde kolaylıkla kripto para alım satımı yapabiliyor.

Gate.İo Güvenilir Mi?

Kripto para alıp satmak isteyen kişiler borsaları araştırıyor. Gate.İo borsası uzun yıllardan beri hizmet veriyor. Çin merkezli olan bu borsada yüzlerce kripto para bulunuyor. Gate.io borsası dünyanın en güvenilir kripto borsaları içerisinde ilk üçte yer alıyor.

Gate.io aracılığıyla kripto para alıp satmak isteyen kişilerin ilk önce üyelik oluşturması gerekiyor. Üyelik oluşturma süreci tamamlandıktan sonra güvenli bir şekilde kripto para alıp satılabiliyor.

Gate.İo Referans Kodu Nedir?

Gate.İo borsasında spot ve vadeli işlemler bölümünden işlem yapılabiliyor. Ancak yapılan işlemlerde borsa belirli bir komisyon kesiyor. Bu komisyon çoğu zaman cüzi miktarlarda kesiliyor. Ancak komisyona en az parayı ödemek isteyenler referans kodu girebiliyor.

Referans kodu 6 haneden oluşuyor. Gate.io referans kodu ile üye olanlar %40’a varan komisyon indirimi kazanıyor. Bu da işlem yapanların komisyona daha düşük ücretler ödeyeceği anlamına geliyor.

Gate.İo Referans Kodu Ne İşe Yarar?

Referans kodu, işlem ücretinin daha az olmasını sağlıyor. Ancak üye olan veya olacak olan kişilerin referans kodu girmesi zorunlu tutulmuyor.

Referans kodunun kullanıcılara birden fazla yararı oluyor. Gate.io’da kullanılan referans kodunun bazı faydaları:

•İşlem ücretinin daha az olmasını sağlar.

•Kullanıcıları avantajlı hale getirir.

•Kullanıcılar kripto alım satımı için daha düşük ücret öder.

Referans kodu ile üye olanların sayısı artıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...