19 Şubat 2021 Cuma

İnşaat Sonrası Temizlik Nasıl Olmalıdır?

 


İnşaat sonrası temizlik temizliği en zor işler arasında yer almaktadır. Bunun nedeni ise inşaat sonrasında ki kalıntıların yüzeylere yerleşerek yapışması olmaktadır. Bu nedenden dolayı inşaat sonrası temizlik diğer temizlik çeşitlerine göre çok daha zor olmaktadır. Mağaza temizliği de inşaat sonrası temizlik gibi zor olan temizlik çeşitleri arasında yer almaktadır. Bunun nedeni ise ofislerin genellikle inşaattan sonra temizlenmesidir. Bu nedenle ile inşaat sonrası temizlik ve ofis ve temizliği en zor temizlik çeşitleri arasında yer almaktadır. Ofis ve inşaat sonrası temizlik yapılırken zeminin zarar görmemesine ve duvar boyalarına zarar verilememesi en önemli faktörler arasında yer almaktadır.

İnşaat Sonrası Temizliği Nasıl Yapılır?

İnşaat sonrası temizlik yapılırken dikkat edilmesi gereken bir çok faktör bulunmaktadır. Bu faktörlere Ankara temizlik firması olarak en çok özen gösteren firmalar arasında yer almaktayız. Genel olarak inşaat sonrasında dikkat edilmesi gereken maddeler şu şekilde yer almaktadır.

·        Alçı sıva kalıntıları ıspatula ile zemine ve duvar boyasına zarar verilmeden kazınmalıdır.

·        Yerlere damlayan boyalar özel karışımlar ile silinerek çıkarılmalıdır.

·        Camlara sıçrayan boya ve alçı kalıntılarının çıkarılabilmesi için cama zarar vermeyecek özel maddeler kullanılmalıdır.

·        Zeminlerin parlatılması ve kir tutmaması için zeminin çeşidine göre maddeler kullanılmalıdır.

·        Ev ya da ofis yerleştirilirken zemine sürülen maddelerin zarar görmemesi için eşyaların sürüklenerek değil kaldırılarak taşınması gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...