9 Temmuz 2023 Pazar

Kedi Kumu Nedir?

 


Kedi kumu, evlerinde kedi besleyen bireylerin sık sık kullandıkları bir üründür. Bu ürün, kedilerin tuvalet ihtiyaçlarını giderebilmesi için gereklidir ve belirli aralıklar ile değiştirilmesi gerekmektedir.

Kediler, daha yavru iken anneleri tarafından bir tuvalet eğitimi alırlar. Almış oldukları bu eğitime göre tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için kedi kumu dolu kaplarına giderler ve tuvalet ihtiyaçlarını karşıladıktan atıklarını kum ile kapatırlar.

En sık tercih edilen kedi kumu topaklanan kumdur. Hammaddesi bentonit kil olan bu kum ıslandığında kil haline dönüşür ve kedinin tuvalet yaptığı kumu temiz kumdan ayırt etmesi oldukça kolaylaşır. Böylelikle bu alanın kedi tarafından temizlenmesi kolaylaşır ve kedi daha hijyenik bir ortamda tuvaletini yapabilir.

Kedi Setleri İçerikleri

Evinde kedi beslemeye karar veren kişiler, bu kedilerin ihtiyaç duyduğu temel ürünleri almak zorundadır. Daha önce kedi beslemeyen kişiler ilk etapta kedinin neye ya da nelere ihtiyaç duyduğunu tam anlamıyla bilmediği için piyasada bu ihtiyaçlara uygun setler satılmaktadır.

Kedi setleri içerisinde kedi beslerken ihtiyaç duyulan kum, kedi oyuncakları, zilli top ve tasma gibi pek çok ürün bir arada yer almaktadır. Bununla birlikte kedinin belirli dönemlerde evdeki eşyalara zarar vermeden tırnaklarını törpülemesi için gerekli aparat ve kedi beslenen evlerin olmazsa olmazı haline gelen tüy toplama aparatları da bu setlerin içerisinde yer alan diğer ürünlerden bazılarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...