25 Mayıs 2023 Perşembe

Yalın İnternet Nedir?

 


Yalın İnternet, bilinen diğer adı ile NDSL anlamına geliyor. Bu internet türüne sahip olmak için sabit bir telefon hattına ihtiyaç duymuyorsunuz. İnternet bağlantısı ile sabit telefon arasındaki bağlantıyı ortadan kaldırmak üzere kurulan bu sistemde bulunan yalın internet paketleri sayesinde DSL internet bağlantısına sahip olabilirsiniz. Trkiye genelinde en çok tercih edilen yalın internet kurumu ise Turknet ya da Kablonet olarak bilinir.

Oldukça yüksek hızda internet erişimine sahip olabileceğiniz bu sistem, sizlere istediğiniz an istediğiniz yerden internet erişimi sunuyor. Aynı zamanda bu yalın internete sahip olmak için servis sağlayıcısı tarafından belirlenen taahhüt süresine de riayet etmeniz gerekmektedir. Belirlenen bu sözleşme süresi ise 12 ay ile 24 ay arasında değişiklik gösterebilir. Yalın internet başvurusu yapmak için ise, şirketin müşteri hizmetlerini arayabilir ya da belirlenen şubelere şahsen başvuru yapabilirsiniz.

Kablo TV İnternet

Kablo TV İnternet bağlantısı almak isteyen kişilerin ilk araştırdığı konulardan bir tanesi de kablo tv alt yapı desteğinin şehirlerinde bulunup bulunmadığıdır. Türkiye genelinde 24 ilde kablo tv altyapısı bulunmaktadır. Eğer sizler de bu 24 şehir içerisinde ikamet ediyorsanız istediğiniz an kablo TV’ye sahip olabilirsiniz. 1997 yılında hizmet vermeye başlayan bu kuruluş 2022 yılında yapılan araştırmalar sonucunda en çok tercih edilen internet servis sağlayıcısı olmuştur. Kablo Tv müşteri iletişim hattını arayarak da internet başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...