17 Şubat 2023 Cuma

Zekat Hesaplama Aracı

 


Gelişen teknolojiden en iyi şekilde yararlanmayı başaran Şefkat Eli derneği her Müslümanın zevk ile yaptığı zekat için yardım sitesi kurmuştur. Zekat hesaplama sitesi sayesinde doğru miktarı en güvenilir yerden öğrenmiş olacaksınız. Kur her sene değişip farklılık göstermektedir. Bu değişimler zekat vermek isteyenlerin kafasını karıştırmaktadır. Yanlış bilgi ile kafa karıştırmamak için kurulan bu site sadece zekat hesaplaması yapmamaktadır.

Dünyanın her yerine yardım gönderen Şefkat Eli derneği herkesin eşit şartlar altında yaşaması için hizmet sunmaktadır. Alanında profesyonel ve gelişmiş ekibi ile şefkat ve yardım iyilikleri hızlı bir şekilde yayılmaktadır. Dil, din ya da ırk ayrımı yapmadan yardım yapan bu dernek hakkında daha fazla detaylı bilgi almak için Şefkat Eli sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Şefkat Eli Derneği

Açlığın ve yokluğun oldukça arttığı bu zamanda yardımlarında çoğalması gerekmektedir. Şefkat Eli derneği bu önemli detayı en iyi şekilde düşünerek dünyanın dört bir yanına yardım hizmeti sunmaktadır. Şefkat ve sevginin bir arada bulunduğu bu dernek zekat verecek olanların yanlış miktar hatası yapmaması için zekat hesaplama aracı kurmuştur.

Borçlarınızı ve yıllık gelirinizi eksiksiz bir şekilde sitede verilen tabloya yerleştirdikten sonra araç kura göre zekat miktarınızı en doğru şekilde hesaplamaktadır. Şefkat Eli derneğinde bulunan bu aracın avantajlarından yararlanabilmek için siteyi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...