1 Ocak 2023 Pazar

Mobil Onay

 


Mobil onay, bugün birçok site, platform ya da uygulama tarafından kullanılan bir yöntemdir. Telefon numaranız ile birlikte sisteme üye olursunuz ya da giriş yaparken de mobil onay bildirimi ile karşılaşabilirsiniz. Ancak bazı durumlarda kendi güncel numaranızın kullanımı söz konusu değil ise sitemizin mobil onay hizmetleri sizler için devreye girer.

Siteden satın alacağınız bir numara ile birlikte yeni üyelik ve giriş artık daha kolaydır. Cazip fiyatlarla satışa sunulan numaraların satın alınma süreci de oldukça kolaydır. Güvenli ödeme yöntemlerinden birini seçerek bir numara satın alabilirsiniz. Sonuç olarak da mobil onay için kullanacağınız yeni bir numara elde etmiş olursunuz.

Sms Onay

Sms onay da tıpkı mobil onay gibi bir doğrulama biçimidir. Bazı siteler bu yöntemi telefon numaranızı siteye kaydetmek ya da gerçekten hesabı açanın siz olduğunuzu kanıtlamak adına kullanır. Bu doğrulama yöntemini seçtiniz ancak bu siteye daha önceden üyeliğiniz bulunduğu için aynı telefon numarası ile yeni bir üyelik kaydı oluşturamıyorsanız sitemiz tam size göre.

Sitede bulunan numaralardan birini satın almak mobil operatörlerden yeni bir hat almaktan hem daha kolaydır hem de daha ucuzdur. Bu sebeple de sıklıkla tercih edilir. Üyelerimizin ve sitemizin güvenliği adına bu numaralar tek kullanımlıktır, fakat numaraların cazip fiyatları sayesinde yeni bir numara satın almak oldukça ulaşılabilir bir seçenektir. Sizleri de cazip teklifler için sitemize bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...