25 Kasım 2022 Cuma

Bariyer Sistemleri Nedir?

 


Bariyer otopark ve apartman girişlerine araçların giriş çıkışlarını engellemek ve bir düzen getirmek amacıyla konulmuş olan sistemlerdir. Bariyer sistemleri özelliklerine göre farklı yüksekliğe sahip olabilir. Bariyer kolları sayesinde daha geniş bir alan kapatılabiliyorken isteğe bağlı olarak onay verilen araçların girmesi de sağlanmış olacaktır. Bariyer sistemleri kalite ve kullanılabilirlik konusunda birçok garaj giriş sistemine göre daha avantajlıdır. Dışarıdan bakıldığında görsel bir çirkinlik oluşturmayacak bariyer sistemleri sayesinde son derece kullanışlı çözümler geliştirilmiş olacaktır. Bariyerler apartman girişlerinde olabileceği gibi aynı zamanda endüstriyel tesislerde de tercih edilmektedir. Araç giriş çıkışlarının kontrol ve kayıt altında olmasını sağlamak amacıyla konulmuş olan bu sistemler sayesinde güvenlik sağlanmış olacaktır.

Yükleme Rampası

Endüstriyel işletmelerde bariyerlerin yanı sıra yükleme rampası gibi teknik detaylarında uygulanması gerekir. Aracın istenilen yere kolayca yaklaşabilmesi, yükleme ve indirme işlemlerinin daha hızlı ve kolayca yapılması için bu rampalar oldukça kolaydır.

Bariyer sistemleri ve yükleme rampaları ihtiyaca göre yapıldığından dolayı manuel, sabit ya da otomatik olarak uygulanabilir. Çözüm getirmek doğrultusunda yapılacak olan bu sistemlerin amacı hem güvenliği sağlamak hem de yaşamı daha kolay hale getirmek içindir. Bariyer sistemlerinde güvenlik ön plana alınırken aynı zamanda insanların güvenliği de başta tutulmuştur. Bariyer sensörlü özelliğe sahip olduğundan dolayı olası bir şekilde önüne insan gelmesi durumunda kendiliğinden açılarak insana zarar gelmesinin de önüne geçilmiş olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...