30 Mayıs 2022 Pazartesi

Hastane Randevusu Nedir?

 


Belli bir rahatsızlık veya hastalık sonucu gidilmek istenen doktordan randevu almak için oluşturulan hastane randevusu, istenilen poliklinik ve doktordan, arzu edilen saatte alınabilir. Bunun için telefonla arama yöntemi kullanılabilirken internet üzerinden de böylesi bir işlem gerçekleştirilip randevu oluşturulabilir.

Gereksiz beklemelerin önüne geçen ve insanların randevu aldığı saatte poliklinik önünde olmasını sağlayan hastane randevusu, hastaneye gidilmeden belli bir süre önce alınmalı ve bu durumdan haberdar olunarak zamanında randevu alınan doktorun odasında olunmalıdır. Hastane randevu açısından sunduğu seçeneklerle hastaları, her zaman için rahatlatan bir kuruluş olmalıdır. Aksi takdirde, hizmetten memnun kalınmaz ve hastane, hastaların beklentilerini tam anlamıyla karşılamaz.

Hastane Randevusu Nasıl Alınmalıdır?

Genel itibarıyla hastanenin internet sitesi üzerinden alınan hastane randevusu, hastaların hastane bünyesinde fazlasıyla bekletilmesini önlemek maksadıyla bugün çok kolay bir şekilde gerçekleştirilmekte ve hastalar randevuyu alırken hiçbir şekilde zorlanmamaktadır. İstanbul hastane randevu bu şekilde alındığı takdirde İstanbul’daki hastaneye randevu saatinden biraz önce gidilip beklenilmeli ve çağrılınca doktorun odasına girilmelidir.

İzmir hastane randevu için İzmir’deki hastanenin internet sitesi üzerinden ilgili bölümler ve istenilen doktor seçilerek randevu alınmalıdır. Ardından randevuya dair telefona gelen mesajla randevu kesinleşmiş olur. Böylelikle randevuya gidildiğinde ekstra bir bekleme yapılmaksızın muayene olunur ve tedaviye vakit kaybetmeksizin başlanılmış olur. Tüm hastalar, bu durumdan fazlasıyla memnuniyet duyarlar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...