25 Mart 2022 Cuma

Biorezonans Neden Yaptırılır?

 


İnsan yaşamını olumsuz yönde etkileyen ve onun yaşamsal faaliyetlerini düzgün bir şekilde gerçekleştirememesine zemin hazırlayan pek çok rahatsızlığa çözüm olduğu düşünülen biorezonans, vücudun nikotine alışık olma durumunu ortadan kaldırmasıyla bilinir. Bu uygulama sayesinde, sigara bağımlısı olan ve sigaradan bir türlü kopamayan kişilerin sigara içme isteği net biçimde azalır.

Sigara bağımlılığı, son derece kötü bir durum olup insanların toplum önünde küçük düşmesinden istenmemesine kadar giden bir süreci barındırır. Bu nedenle, sigara bağımlılığı yüzünden toplum tarafından dışlandığını hisseden kişiler, acilen sigarayı bırakma yöntemlerini araştırmaya koyulurlar. Kolay yoldan sigara bırakma yönünden biorezonans, oldukça geçerli ve işe yarayan bir yöntemdir.

Biorezonansla Sigara Bırakma Nasıl Olur?

Biorezonans terapisi sonucu, vücut nikotini ve bünyede oluşturduğu etkileri unutmuş olur. Vücudun bu terapiden sonra seneler zarfında nikotine gösterdiği tolerans hali, ortadan kalkmış olur. Vücut sigara dumanını reel bir şekilde yani vücuda yabancı bir madde olarak algılamaya başlar. Böylelikle sigara bırakma konusunda ciddi bir eyleme girişilmiş olur.

Sigara bırakamıyorum diyenlere uygulanmakta olan sigara bırakma terapileri, 2 seans halinde tatbik edilebilir. Genel itibarıyla uygulamanın ilk seansından sonra sigara bırakmaya yönelik somut faydalar hissedilir. İleri düzeyde sigara bağımlılığı olan kişilerde bazen daha fazla seans ihtiyacı doğabilir. Tüm bu seanslar sonrası amaçlanan hedef, sigaranın bir daha dönülmemek üzere bırakılmasıdır.

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...