9 Şubat 2022 Çarşamba

Ryzen VDS Nedir, Ne İşe Yarar?

 

 


Başladığınız bir proje yüksek performans gerektiriyorsa bu durumda sunucu seçimine de dikkat etmeniz gerekir. Özellikle oyun hizmeti veren siteler için konuşacak olursak bu sitelerin sunucu konusunda tercih ettiği araç ryzen vds olmuştur. Oyunlardaki en önemli özellik akıcılığının olmasıdır. Hiçbir oyuncu oyun esnasında takılan bir ana bilgisayarın olmasını istemez. Dolayısıyla takılma vs. olması halinde sorun yaşanır ve bu da oyuncu keyfini bozan en önemli faktördür. VDS sunucuların alt yapıların sağlam olması ve paylaşımsız sunucu olması ne kadar çok trafik olursa olsun problem yaşanmamasına imkan sağlayacaktır. Ryzen sunucuların en önemli özelliğinin yüksek verimlilik olduğunu belirtik, doğal olarak çok hızlı olan bu sunucular sayesinde piyasaya sürdüğünüz oyununuzun da birçok insan tarafından oynanmasını sağlayabilirsiniz.

 

VDS Sunucu Seçimi

VDS konusunda kafada oluşan soru işaretlerinin başında da bu sistemin satın alınıp alınmayacağı olmuştur. Evet, VDS satın alabilirsiniz ancak hem pahalı hem de daha sonrasında ihtiyaçlarını karşılayabiliyor olmanız gerekir. Doğal olarak mantık çerçevesinde baktığımızda ise vds kiralayarak istediğiniz şekilde ve en uygun fiyata kullanabilirsiniz. VDS sunucular paylaşımsız olduğundan dolayı sadece siz kullanabilirsiniz. Bu da sitenizin daha güvenli ve emin ellerde olduğunu gösterecektir. Amacınız bir oyun sitesi kurmak ise domain temini yaptıktan sonra bahsettiğimiz sunucu kiralama hizmetini alabilirsiniz. Bu sayede projenize start verebilir ve bunun üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...