30 Aralık 2021 Perşembe

Mobil ödeme nakit

 


 

Mobil ödeme nakit, yapılan harcamaların cep telefonuna yansıtılması anlamına gelir. GSM operatörlerinden herhangi birinde bir hattınız bulunuyorsa mobil ödeme nakit sisteminden faydalanabilirsiniz. Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom gibi operatörler bu hizmeti ücretsiz bir şekilde sunmaktadır. Bunun için sisteme kayıt oluşturarak hattınıza mobil ödemeyi aktif etmeniz gerekir.

Program üzerinden telefon numaranızı teyit ederek mobil ödeme nakit işlemini aktif edebileceğiniz gibi pasif hale de getirebilirsiniz. Ancak mobil ödemeyi kullanmadığınız durumda pasif hale getirmenize gerek kalmaz. Son derece güvenilir bir sistem olan mobil ödeme bozdurma, pek çok kullanıcının ödemelerini hızlıca gerçekleştirmesini sağlar.

Mobil Ödeme Bozdurma Limiti

Güvenilir mobil ödeme bozdurma limiti kullanıcıya göre farklılık gösterir. Çok yüksek meblağlarda harcama gerçekleştiremeyeceğinizi söyleyebiliriz. Eğer ilk kez mobil ödeme sistemini kullanacaksanız 70 TL limitiniz bulunur. Fakat ilerleyen dönemlerde faturanızı düzenli bir şekilde ödemeniz durumunda bu limit 1250 TL’ye kadar yükseltilir. Tek seferde 200 TL’lik harcama yapabilirsiniz. Dolayısıyla küçük meblağlarda da olsa oldukça avantajlı bir sistemdir.

Mobil Ödeme Kullanım Alanları

Mobil ödeme kullanım alanları günümüzde oldukça yaygındır. Önceleri sadece online olarak kullanılan mobil ödeme, artık fiziki mağazalarda da kullanılıyor. Marketlerde, fatura ödeme noktalarında ve hizmet-ürün satışı yapan firmalarda nakit para yerine mobil ödeme yaparak anlık olarak cebinizden nakit çıkışı yapmaktan kurtulabilirsiniz.

Mobil Ödeme 7/24

Mobil ödeme sistemi 7/24 olarak kullanılabilir. Aynı şekilde tanıdığınız biri ile mobil ödeme nakit alışverişi de yapabilirsiniz. Yani, karşı tarafa para transferi yapabileceğiniz gibi, para da alabilirsiniz. Bu nedenle Turkcell mobil ödeme sistemi son derece güvenilir ve kalitelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...