26 Kasım 2021 Cuma

Lenovo Yetkili Servis

 


Garanti kapsamında ya da garanti dışı olan tüm Lenovo ürünleri teknik servis tarafından tamir edilmektedir. Lenovo yetkili servis almak için telefon ile bilgi ve randevu almak gerekmektedir. Tamir işlemleri profesyonel araçlar ve uzman kişiler ile yapılır. Teknik servis gerektiren durum analiz edilir. Ardından gerekli görülen yedek parçalar ve tamir işlemleri sağlanır. Lenovo yetkili servis gönderilen ürünlerin tamirinin garanti kapsamındaysa ücretsiz bir şekilde yapmaktadır.

 

Asus Yetkili Servis

Asus marka bilgisayarların teknik arızaları yetkili servislere bildirilerek kolay bir şekilde teslim edilebilir. Asus yetkili servis adresleri merkezlerde olup, herkesin kolayca ürünlerini bırakması amaçlanmıştır. Kullanıma bağlı ve donanımsal olarak oluşan arızalar garanti kapsamında tamir edilmesi için teknik servise gönderilmektedir.

Garanti kapsamı dışında olan ürünlerin hasar kaydı yapılır. Ardından tamir için gerekli parçalar üzerinden bir fiyat belirlenir. Asus teknik servis profesyonel kişiler ile tamir işlemlerini yapmaktadır. Tamir işlemlerinin ardından ürünleri hızlı şekilde teslim etmektedir

 

HP Yetkili Servis

Hp elektronik cihazları birçok seçeneği içinde barındırmaktadır. Bilgisayar, notebook, yazıcı ve faks makineleri gibi ürünler kullanıma bağlı bozulabilir. Tüm bu ürünler garanti kapsamı içinde olsun ya da olmasın HP servis Ankara şubesi tarafından tamir edilmektedir.

HP yetkili servis Ankara şubesi hızlı ve garantili bir hizmet vererek tüm teknik sorunlara çözüm bulmaktadır. Dell akıllı cihazların da Dell yetkili servis Ankara şubesinde hızlı ve kesin çözümler ile aynı gün içerisinde teslimi sağlanmaktadır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...