20 Ekim 2021 Çarşamba

Telegram İle Türk İfşa Videolarına Doyun


Telegram kullanıcı sayısının artması uygulamanın farklı amaçlar için kullanılmasını mümkün kıldı. Uygulamanın sahip olduğu özellikler sayesinde binlerce kişiden oluşan sohbet odaları oluşturulabiliyor. Telegram sohbet odalarında yer alan kişiler istedikleri gibi paylaşımlar yapabildiğinden ve bu paylaşımlar dışarıdan takip edilemediğinden istenen her konuda paylaşım yapılabilir.

Gerçekleşecek olan paylaşımlarda Türk ifşa videoları da yer alıyor. Tabi ki her grupta bu videolara rastlamak çok mümkün değil. Özel olarak ifşa paylaşımları gerçekleştiren Telegram grupları tercih edilmeli. Aksi takdirde gruplar farklı bir konu üzerine olabildiğinden bu tarz paylaşımlar görüntülenemez. Ancak doğru gruptaysanız devamlı olarak videoları görüntüleme ve isterseniz cihazınıza indirme şansını elde edersiniz.

Tamamı Yüksek Çözünürlükte İfşa Videoları

İfşa videolarının geneli yüksek çözünürlükte değildir. Ancak akıllı telefonların çok daha kaliteli videolar çekebilmeye başlamasının ardından ifşa videolarında da yüksek çözünürlük insanların  karşısına çıkıyor. Whatsapp ya da sosyal medya platformlarında paylaşılan videoların görüntü kalitesi oldukça düşük. Bunun sebebi Whatsapp tarafından otomatik olarak kalitenin düşürülmesi ve sosyal medyada yüksek kalitedeki videonun paylaşım süresinin çok uzun olması.

Telegram tercihinde bulunan kişiler rahatlıkla yüksek kalitede video paylaşabiliyor. Telegram nedir sorusunun cevabını ararken uygulamanın avantajlarını gören kişiler video paylaşımda herhangi bir sınır olmadığını göreceklerdir. Girilen Telegram linkleri sayesinde odalara dahil olabilir ve her gün yüksek çözünürlükte videolar izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...