6 Ekim 2021 Çarşamba

Ethereum Nedir?Ethereum Mining Nedir?

 

Ethereum kripto para sektörüne 2013 yılında giriş yapmış yenilikçi bir blok sistemidir. İlk başta altcoin gibi görünen Ethereum, aslında oldukça gelişmiş kullanım alanlarına ve farklı avantajlara sahiptir. Bilgi işlem platformu olarak da nitelendirilen Ethereum, hala açık olmak özelliği de taşımaktadır. Kullanıcılarının finansal işlemlerini Eter ismin verilen şifreleme sistemi ile koruma altına alan Ethereum, oldukça güvenilirdir. Güvenilir olmasının yanı sıra alım ve satım işlemlerinin kolay şekilde gerçekleşmesi sitemin, sektörde büyük bir hızla yükselmesini sağlamıştır.

Bireyler Ethereum EHT satın alma işlemlerinde genellikle popüler olan borsaları kullanmaktadır. Bunun yanı sıra Ethereum satın alma işlemleri için Türkiye’de aktif kullanım sahasına sahip olan güvenilir firmalar da bulunmaktadır.

Ethereum (EHT) Madenciliği

Kullanıcılar için Ethereum mining, Ethereum üzerinden para kazanılmasını sağlayan sistemlerden biridir. İşlemlerine bloklar üzerinden ödül vererek devam eden Ethereum, her blok sonrasında madencilik yapan müşterilerinin bakiyelerini artırmaktadır. Bireyler madencilikleri için CPU yani kendilerine ait olan bilgisayarları kullanabilmektedir. Ekran kartı mining işlemlerinde profesyonel olarak hareket ederek kazanılan ödüllerin miktarlarının artırılabilmesi için görevler için hazırlanmış GPU kullanımları gerekmektedir. GPU kullanımları ile yapılan madenciliklerde CPU kullanımlarına göre kazanılan ödül miktarları katlanmaktadır. Böylece blok karları da otomatik şekilde artış göstermektedir. Madenciliğin yasal açıdan bir sorun yaratması mümkün değildir.  Tüm bu süreçte mining rig destek sunan firmalardan yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...