3 Temmuz 2021 Cumartesi

Online Danışmanlık Programları

 


Piyasada danışmanlık programları denince akla hem farklı programlar hem de isimler gelmektedir. Bu neden yüzünden hizmet temin etmek isteyenlerin son yıllarda yaşadıkları kafa karışıklıklarının derecesi daha yüksektir. Eskiden bir iki isim arasında karar verilmesi hizmet teminleri için yeterli gelmiştir. Ancak artık gerek eğitmenlerin durumuna gerekse program içeriklerine ve fiyatlara bakılmadan karar verilmesi neredeyse imkansızdır.

Danışmanlık hizmetlerinde son zamanlarda dikkat edilen konu başlıklarından bir diğeri de online eğitim avantajı olup olmadığıdır. Salgının yanı sıra insanların mesai saatlerinin ağır olması da yüz yüze eğitim alınmasına engel teşkil etmektedir. Bahsi geçen durumda meydana gelen sorunlar eğitimlerin online olarak yapılmaya başlanması ile çözümlenmiştir. Online eğitimlerde eğitimciler ve programın işleme şekli de değişmemektedir. Danışanlar ile özel şekilde ilgilenen uzmanlar onlara gereken yönlendirmeleri aktif bir şekilde yapabilmektedir.

Liderlik Programları

Firmalar tarafından danışmanlıklardan ziyade liderlik programları üzerine eğitimlerin temin edilmesi istenmektedir. Liderlik programları çerçevesinde katılımcılara etkin bilgilendirmeler yapılmaktadır. Bu tür programlar içerisinde bahsedilen bilgilendirmelerde kişiler yönetim bazında nasıl efektif olunabileceğini de insanların psikolojilerini anlamayı da öğrenmektedir. Programların süreçleri de fiyatları da birbirinden farklı olabilmektedir. Burada önemli olan verilen seminerlere ya da derslere zamanında katılmaktır. Böylece katılımcılar iş hayatlarını kolaylaştıracak olan tüyoları uzmanlardan almış olmaktadır. Üstelik eğitimlerin tamamlanmasının hemen ardından katılımcılara özel belgeler verilerek özgeçmişleri zenginleştirilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...