7 Haziran 2021 Pazartesi

Uygun Fiyatlı Twitch Botu

 


Piyasada Twitch botu temin edilebilmesi için kullanılabilecek onlarca farklı internet sitesi bulunmaktadır. Üstelik artık uygulamalar üzerinden bot satın alabilmek şansı da sunulmaktadır. Bu alanda elde edilen alternatifler siteler arasındaki rekabeti artırmıştır. Rekabet ise otomatik olarak fiyatlara etki etmektedir. Ancak yayıncılar her daim güvenliklerini ön planda tutmak zorundadır. Bundan kaynaklı olarak bot alımlarında fiyattan önce sitelerin güvenlik sistemleri kontrol edilmek zorundadır.

Twitch izleyici botu teminlerinde güvenilir olan siteler genellikle pahalı olarak addedilmektedir. Fakat bu durum tam manası ile doğru değildir. Güvenilir olan siteler belli miktarda daha yüksek meblağlar talep edebilmektedir. Buna karşın aynı sitelerin belirli dönemlere özel kampanyalar sundukları da bir gerçektir. Böylece yayıncılar hem güvenliklerini tehlikeye atmamış hem de uygun fiyatlardan bot satın almış olmaktadır. Tabi böyle sonuçlar için kampanyaların devamlı şekilde takip edilmesi gerekmektedir.

Twitch Botu Atmak

Yayıncıların Twitch bot atma işlemlerinde belli aşamalar bulunmaktadır. Ne kadar izleyiciye ya da takipçiye ihtiyaç olduğunun kestirilmesi ilk adımlardan biridir. Sonrasında ise sitede karar kılınması lazımdır. Bu adımdan sonra seçilen kampanya türüne göre ödeme yapılmak zorundadır. Kaliteli olan sitelerde ödeme bazında da çeşitli alternatifler sunulmaktadır. Banka kartı ya da kredi kartının yanı sıra havale veyahut EFT gibi yöntemler üzerinden ödeme kabul eden pek çok bot satın alma sitesi olduğu bilinmektedir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...