25 Nisan 2021 Pazar

Su Kuyusu Destek

 


Günümüzde yardım kampanyaları farklı başlıklar altından devam etmektedir. konu hakkında devlet birimleri doğrudan hareket edebildiği gibi resmi belgeleri bulunan vakıf ve dernekler de belli kampanyalar düzenlemektedir. Düzenlenen kampanyaların tamamı yurtiçinde de değildir. Yardımlarını diğer ülkelere ulaştırmak isteyenlere de çeşitli imkanlar sunulabilmektedir. Bahsedilen imkanlar arasında en çok araştırılanlardan biri ise Afrika ülkelerinde su kuyusu açtırmaktır.

Afrika’da pek çok yerleşim biriminde temiz su kaynağı bulunması zordur. Bu neden yüzünden insanlar ciddi sıkıntılar yaşamak zorunda kalmaktadır. Siz de orada bir su kuyusu açtırarak insanların problemlerine çare olabilirsiniz. Su kuyularının açtırılması maliyet olarak çok ciddi rakamları bulabilmektedir. Bundan ötürü kampanyalar düzenlenerek herkesin bütçesi ya da içinden geldiği kadar destek sağlamasına olanak da tanınmaktadır.

Adak Kurbanları

Yabancı ülkelerde özellikle Afrika üzerinde su yetersizliği tek problem değildir. bu ülkelerde çok ciddi bir açlık problemi de bulunmaktadır. Pek çok insan su ve besin kaynaklarını temin etmek konusunda sorun yaşamaktadır. Bundan kaynaklı olarak vakıflar adak kurbanı kesmek isteyenlere de Afrika ülkelerinde bu işlemlerini gerçekleştirmek olanağı tanımlamaktadır. Üstelik kesim resmî belgeli şekilde gerçekleştirilmektedir. Bazı vakıfların kesim esnasında gerek fotoğraf gerekse video çekerek hayır sahiplerine ulaştırdıkları da bilinmektedir. Üstelik adak adayanların kesim işlemi için sadece bağış yapmaları yeterli olacaktır. Böylelikle kesilen etin dağıtılması gibi konular da problem olmaktan çıkmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...