12 Mart 2021 Cuma

Pubg Uc Hilesi Faydaları

 


Pubg Uc hilesi faydaları iyi olduğu için çoğu oyuncu tarafından kullanılmaktadır. Tekniği tamamladıktan sonra arkanıza yaslanın ve bekleyin. Aynı zamanda Pubg Mobile Uc hile yazılımı da arka planda üretime başlayacaktır. Üretim aşamasını durum çubuğundan ve aşağıda görüntülenen metinden takip edebilirsiniz. Prodüksiyon tamamlandıktan sonra hile yapanlar sizden açılan pencerede doğrulama adımlarını tamamlamanızı bekler. Bu adımları tamamlamadığınız takdirde, gönderim askıda kalacak ve başarısız olacaktır. Bu aşamaları tamamlamak çok kolay olacaktır. Tek yapmanız gereken sosyal medya hesabını takip etmeniz gereklidir. Daha sonra Youtube kanalına abone olmak ve bildirimi açmak ve ardından web sitesine giriş yapmak için adımları tamamlamanız gerekmektedir. Bu aşamaların ayrıntılarını bu makalenin devamında bulabilirsiniz.

Pubg Mobile En Az Kaç Uc Alınır

PUBG Mobile'da Uc satın almak istiyorsanız yeni sezonu beklemenizi öneririz. Böylece yeni sezonun başında 600 ila 700 UC aralığında Royle Pass biletleri satın alarak, ortalama 4.000 UC fiyatına anında hediyeler kazanılabilir. Daha kolay ve daha yüksek ödüllü bir şekilde görevler elde edebilirsiniz. Bu nedenle giriş seviyesi oyuncuların UC'den ortalama 50-60 TL fiyatla alışveriş yapması mantıklı geliyor. Pubg Mobile Uc Hilesi için Royale Pass dışında Elite Pass Plus'ta kullanılabilir ve Uc kullanılarak satılan ürünlerde indirim sağlar, daha hızlı sıralama, daha korkunç ve güzel eşyalara erişim gibi ayrıcalıklar sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...