6 Şubat 2021 Cumartesi

Bir Ürün Almadan Önce Şikayetler Neden Okunmalı?

 

                                

İnsanların alışveriş kültürü teknolojinin gelişmesi ile birlikte oldukça fazla değişikliğe uğradı. Özellikle bu değişim korona dönemi ile birlikte daha da keskinleşti ve e-ticaret sitelerini tercih eden tüketici sayısı büyük oranda artış gösterdi. Durum böyle olunca da dolandırıcılık amaçlı açılan birçok site piyasada yer almaya başladı ve bu yüzden de birçok insan dolandırılarak paralarını kaybetti. İşte bu yüzden de bir firmadan alışveriş yapılmadan önce o şirketin firma yorumları araştırılmalıdır. Özellikle de şikayetvar ve bu tarz platformlar üzerinde kullanıcılar tarafından oluşturulan şikayetler bu konuda oldukça fazla işe yaramaktadır. Okunan bu şikayetler doğrultusunda o ürünün veya alışveriş yapılacak firmanın ne kadar güvenilir veya güvenilir olmadığı kolay bir şekilde öğrenilebilir.

Şikayet Edilen Her Site Güvenilir Değil Demek Doğru Olmaz

Bazı firmalar rakiplerinin imajlarını zedelemek adına, rakipleri adına şikayetler oluşturabilmektedir. Tabi bu durum genellikle küçük firmaların yaptığı bir durumdur. Bu yüzden şikayetleri bu anlamda değerlendirmek çok daha sağlıklı olacaktır. Örneğin Fx şikayet konularına bakarak bu sitenin güvenilirliğini ölçüyorsunuz. Bu aşamada bu sitenin kullanıcısının rakiplerine oranla daha fazla olduğunu düşünerek, hakkında şikayet konularının bir ölçüte kadar olabileceğinin normal olacağını unutmamak gerekir. Nitekim az bir kullanıcısı olan firmanın da zaten az sayıda şikayet aldığını görmek mümkündür ve bu firmanın güvenilir olduğunu söylemek de bu aşamada yanlış olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...