21 Ocak 2021 Perşembe

Avrupa’da Oturma ve Çalışma İzni Nasıl Alınmaktadır?

 


Avrupa dünyanın ekonomik olarak ve kültürel olarak en güzel bölgelerinden bir tanesi olmaktadır. Birçok insan hem gezmek hem de para kazanabilmek için Avrupa’ya gitmek istemektedir. Avrupa oturma ve çalışma izni alabilmek ülkeden ülkeye değişkenlik gösterebilmektedir.

Estonya oturma ve çalışma izni almak Avrupa ülkeleri arasında en kolay oturma ve çalışma izni alınabilen ülke olmaktadır. Avrupa’nın en güzel ülkelerinden bir tanesi olan Estonya en fazla ziyaretçi kabul eden Avrupa ülkelerinden bir tanesi olmaktadır. Bu yüzden birçok insan Estonya’da oturma ve çalışma izni alabilmek için çabalamaktadır.

Estonya’da Oturma ve Çalışma izni Nasıl Alınır?

Oturma ve çalışma izni her hangi bir ülkede 90 günden fazla çalışabilmek için alınan bir vize yani izin türü olmaktadır. Estonya’da oturma ve çalışma izni alabilmek için öncelikle Estonya Konsolosluğuna başvurmanız gerekmektedir. Estonya Konsolosluğu belgelerinizi inceledikten sonra onaylar ise Estonya’da oturma ve çalışma iznine sahip olabilirsiniz. Oturma ve çalışma iznini aldıktan sonra en önemli faktör Eresidency olmaktadır.

Eresidency Estonya’da yasal bir şekilde işlem yapmanızı sağlayan kimlik kartı olmaktadır. Eresidency ile bankalarda ve resmi evraklar üzerinde imza atma yetkisine sahip olabilirsiniz. Eresidency kartı ile Estonya’da ticari işlemlerinizi halledebilirsiniz. Eresidency kart Estonya’da yaşamasanız bile Avrupa ülkelerinde ticari işlemler gerçekleştirebilmenizi sağlayan bir kart olmaktadır. Bu kart ile kolay bir şekilde tüm resmi işlemler gerçekleştirilebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PUBG: Rekabet Dünyasına Dalın

  PUBG ve PUBG Mobile gibi popüler oyunlar oyun dünyasının vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Bu oyunlar heyecan verici savaş deneyimi, det...